Raed Arafat, despre IMAGINILE din Colectiv care ar fi fost ASCUNSE: „Este o denigrare!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, neagă că ar avea cunoştinţă de ultimele imagini de la intervenţia din clubul Colectiv şi susţine că se folosesc persoane implicate în tragedia din club într-o campanie de denigrare.

La patru ani de la incendiul din Colectiv, ziarul Libertatea va face publică astăzi o filmare realizată de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU ajuns la locul tragediei. Sunt imagini care nu au fost văzute niciodată.

„Domnul Tolontan era in mare agitatie astazi ca cineva i-ar fi spus ca eu am in posesie un filmulet despre interventia la Colectiv la mine, de care nu stia lumea. Chiar m-a intrebat de un ofiter care mi-ar fi adus filmuletul pe un CD.

Citește și Filmarea SECRETĂ de la Colectiv a fost făcută PUBLICĂ de presă după patru ani

Ca sa nu gresesc, sa nu-mi scape ceva, am verificat, l-am sunat si pe ofiterul respectiv, fiind pensionar, sa-l intreb daca mi-a lasat un CD candva cu un filmulet despre Colectiv iar acesta, ca si mine, nu stia nimic de aceasta informatie. Mai mult, mi-a confirmat ca dl Tolontan l-a sunat cu o seara inainte si ca acesta a spus deja ca nu stia nimic despre informatia respectiva”, scrie Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel