EXCLUSIV  Radu Mihail, senator de Diaspora: Orice ieșire a lui Dăncilă, pericol pentru România. Nu știe pe ce lume trăiește

Narcis Popa |
Data publicării:

Invitat la interviurile Stiridiaspora Live, Radu Mihail, senator USR de Diaspora spune că orice ieșire în străinătate a Vioricăi Dăncilă constituie un pericol de imagine pentru România, pentru că "abia vorbește limba română și face declarații anapoda". 

"Doamna Dăncilă, nu are capacitățile necesare. Orice ieșire a doamnei Dăncilă din sediul Guvernului, este un pericol pentru România: nu știe pe ce lume trăiește, face declarații anapoda, abia vorbește limba română. (...) PSD-ul trebuie să înțeleagă că a o plimba pe Viorica Dăncilă de colo-colo nu înseamnă decât riscuri majore pentru imaginea României în lume. Nu poate fi vorba despre exportat un conflict. Nu este vorba despre un conflict intern în România, este vorba despre apărarea imaginii și demnității României în fața partenerilor. Am văzut mulți români din Diaspora care le scriu parlamentarilor lor, cei aleși acolo unde ei trăiesc și le atrag atenția asupra abuzurilor pe care guvernul Dăncilă le-a făcut asupra Diasporei. Până la urma asta este important: tu, ca cetățean euroean, ai datoria să faci cunoscut aleșilor tăi o situație pe care o consideri anormală și care te-a afectat. În mod cert, o prezență masivă a unor protestatari are un impact important. Istoria protestelor Diasporei românești a fost în totalitate a unor proteste pasnice," a spus Radu Mihail pentru Stiridaispora.ro.

Vezi răspunsul complet, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel