Putin, planuri de război cu SUA și Germania pe teritoriul Ucrainei: "Nu au ajuns la NATO, pentru că au început să moară lângă Sumy"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

"Nu au ajuns la NATO, pentru că au început să moară lângă Sumy": Putin mergea la război cu SUA și Germania pe teritoriul Ucrainei. Acest lucru este dovedit de documentele găsite în echipamentele abandonate de ruși, relatează Channel 24.

Înainte de a fi trimiși la război, invadatorii au primit un manual improvizat cu o listă de fotografii ale viitorilor inamici, care s-au dovedit a fi în principal trupe NATO.

Conducerea militară rusă intenționa să lupte pe teritoriul ucrainean nu numai împotriva ZSU, ci și împotriva forțelor NATO.

Se pare că gherilele rusești au studiat structura forțelor NATO și au elaborat deja un plan de distrugere a echipamentelor americane și germane. Mai mult, rușii au luat act chiar și de aspectul exterior al armelor chinezești, deoarece Kremlinul vede și el Beijingul ca pe un potențial inamic.

Putin, planuri de război cu SUA și Germania pe teritoriul Ucrainei

 

Conform materialelor găsite, înainte de a fi trimiși la război, invadatorii au primit un manual improvizat cu o listă de imagini ale viitorilor inamici. Trebuie remarcat faptul că majoritatea echipamentelor descrise și ilustrate în "manuale" au aparținut armatelor americane și germane. Celălalt manual descrie principalele caracteristici tactice și tehnice ale principalelor tipuri de armament ale acestor armate străine.

Se observă că acest "material de instruire" a fost distribuit soldaților și combatanților contractați la 15 februarie 2022, cu 9 zile înainte de atac. Rușii nu au primit nicio altă pregătire înainte de război.

Conducerea rusă intenționa să invadeze cu ușurință întreaga Ucraină în doar câteva zile. De aceea, Kremlinul a trimis la război majoritatea soldaților fără protecție modernă, cu echipament învechit. Acesta a fost motivul pentru care, încă din primele zile, gherilele ucrainene au rupt partea stângă a ocupanților tehnici.

"Reparăm eșecul strategic al armatei ruse, dezorganizăm grupurile de sabotaj și reținem colaboratorii. Auzim retorica lui Putin despre un "atac NATO asupra Rusiei", dar toate aceste povești indică mașina de propagandă rusă. Ucraina se descurcă bine pe cont propriu împotriva făptașilor. Rușii nu au ajuns la NATO pentru că au murit la Sumy", spun ocupanții, potrivit Channel 24.

"Nu au ajuns la NATO, pentru că au început să moară lângă Sumy"

 

În plus, Kremlinul spera să se bazeze pe rețeaua extinsă de agenți, pe care gherilele au dezvoltat-o în ultimii 10 ani. Dar și aici Putin a eșuat - serviciile de securitate rusești au părut complet nepregătite și au fost reținute fie înainte, fie imediat după atacul rusesc.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că militarii și soldații ucraineni rețin în prezent un număr mare de informatori care adună informații despre relocarea echipamentelor și personalului forțelor armate ucrainene pentru inamic. În plus, nu primesc niciun ban și lucrează doar pentru "ideea" impusă de ocupanții ruși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel