Rețetă Pui Crispy Bites - prânzul cu care vei avea succes chiar și la cei mai mofturoși copii. Îți vor cere și a doua porție!

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Rețetă Pui Crispy Bites - prânzul cu care vei avea succes chiar și la cei mai mofturoși copii. Îți vor cere și a doua porție!
Rețetă Pui Crispy Bites - prânzul cu care vei avea succes chiar și la cei mai mofturoși copii. Îți vor cere și a doua porție!

Este foarte simplu și rapid să faci pui crispy bites. Este un fel de mâncare bun pentru prânz, dacă ești pe grabă, sau pentru niște copii mofturoși. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente cheie și va fi mai gustos decât la restaurant!

Din ce în ce mai mulți copii preferă să mânânce produse de fastfood, care sunt foarte nesănătoase pentru ei. Însă, chiar tu le poți prepara acasă vestitul pui crispy bites, simplu și rapid. În plus, în acest mod ții cont de calitatea produsului și ai și mai puține cheltuieli, decât pe un meniu comandat din oraș.

Puiul Crispy Bites gătit în casă este foarte gustos și te poți lăuda cu el chiar și dacă ai invitați. Lumea o să te invidieze pentru modul modern în care gătești. Unul dintre secretele de care trebuie să ții cont este utilizarea pastei pesto, care adaugă savoare. Iar acest lucru înseamnă și că nu trebuie să vă chinuiți să înmuiați puiul în făină și ou înainte de a-l acoperi cu firimiturile de la pesmet.

 

Nutriție per porție


- Kcal:195
- Grăsime: 7g
- Grăsimi saturate: 2g
- Carbohidrați: 20g
- Zaharuri: 1g
- Fibre: 1g
- Proteine: 16g
- Cantitate scăzută de sare: 0.65g

 

Pui Crispy Bites - Rețeta pas cu pas pentru un prânz gustos și rapid de preparat

 

Ingrediente


- 4 fileuri de piept de pui dezosate
- 6 linguri de pesto roșu
- 3 mâini mari de pesmet, congelat sau uscat 
- ulei de măsline

 

2. Pui Crispy... (crispy.png)

 

Cum trebuie să pregătești puiul Crispy Bites 

 

PASUL 1


Tăiați pieptul de pui în bucăți mici, fiecare cam de mărimea unei bile (ar trebui să obțineți aproximativ 15 bucăți per piept). Puneți pesto într-un bol și amestecați împreună cu puiul până când este acoperit peste tot. Apoi, turnați pesmetul într-o pungă mare.

 

PASUL 2


Adăugați bucățile de pui, pe rând, în pungă și scuturați-le bine pentru a le acoperi cu pesmet. Așezați o bucată de hârtie degresată pe o foaie de copt, apoi așezați bucățile de pui pe foaie, asigurându-vă că niciuna dintre ele nu se atinge. Puneți-le la congelator și, când sunt înghețate complet, scoateți-le de pe foaia de copt și păstrați-le într-un recipient sau într-o pungă de congelare.

 

PASUL 3


Pentru a găti, încălziți cuptorul la 220C/fan 200C/gaz. Turnați puțin ulei pe o tavă de copt puțin adâncă, doar cât să o acoperiți. Puneți tava în cuptor și lăsați-o să se încălzească timp de 5 minute. Se răstoarnă puiul pe foaie și se pune din nou la cuptor timp de 10-15 min, până când este crocant și bine copt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel