Publicistul S. Cucerai: Gazul OC NU trebuia folosit împotriva mulțimilor! Sunteți niște animale!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Publicistul Sorin Cucerai scrie pe pagina de Facebook că gazul OC cu care jandarmii au dat pe parcursul zilei de 10 august NU trebuia folosit asupra mulțimilor, ci exclusiv asupra indivizilor pentru a putea controla și contracara efectele negative.

"Senzațiile alea oribile de arsură și de sufocare veneau de la OC (și doar într-o mai mică măsură de la CS).

Despre jandarmi nu pot să zic decât atât: sunt niște animale.

În ciuda faptului că se recomandă ca OC să NU fie folosit asupra mulțimilor, ci exclusiv asupra indivizilor, pentru a putea controla și contracara efectele secundare negative, jandarmeria a tras cu OC la grămadă.

Io am fost în criză de astm de sâmbătă încoace, abia de azi mi s-au ameliorat simptomele (ceea ce înseamnă că am eliminat, în fine, din plămâni particulele de OC și de CS). Și asta după ce m-au pocnit doar 3 rafale (între aproximativ 20:30 și 21:30), fiindcă n-am stat la mai multe.

Nici nu vreau să mă gândesc ce-au simțit cei care au stat până la sfârșit și care au fost supuși tirului ăluia infernal de gaze :(.

Altfel, văd că jandarmii jură pe drapel, fac colecții de icoane și postează imagini scoase din context cu violențele comise de alte jandarmerii ca să pară că ei sunt fecioare", scrie Sorin Cucerai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel