Publicația Times New Roman a dat-o în judecată pe Viorica Dăncilă: Ne tăvălește imaginea și demnitatea de român

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Premierul României, Viorica Dăncilă
Premierul României, Viorica Dăncilă

Redactorul-șef al publicației satirice Times New Roman, Călin Petrar, anunță că a decis să o dea în judecată pe premierul Viorica Dăncilă.

Motivul invocat de jurnalist este faptul că primul ministru îi tăvălește demnitatea de român.

Publicația cere prejudiciu de imagine de 1 leu, deși Viorica Dăncilă i-a dat în judecată, la rândul ei, cerând 100 de mii de euro pentru că publicația a făcut-o tâmpită.

”După episodul Priștina – Podgorica, la presiunea bunului simț și la sfaturile avocatului meu, Radu Sora, am decis să o dau și eu în judecată pe Viorica Dăncilă. Asta se întâmplă în același dosar în care Viorica Dăncilă ne cere mie și colegilor mei de la Times New Roman 100.000 de euro pentru că am spus despre ea într-un articol că este tâmpită. Țin să precizez că nu mi-am dorit să fiu într-un asemenea conflict, ci este doar un răspuns la cererea absurdă făcută de Viorica Dăncilă. Este nu doar revoltător, ci de-a dreptul kafkian ca Viorica Dăncilă să îmi ceară 100.000 de euro pentru un articol care a stat online două zile, în timp ce ea îmi tăvălește imaginea și demnitatea de român încă din 21 ianuarie 2009, în calitate de europarlamentar, și din 29 ianuarie 2018 în calitate de prim-ministru al României”, scrie Călin Petrar pe site-ul Times New Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel