PSD vrea să OBLIGE românii din Diaspora să JUSTIFICE banii trimiși în țară

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD pregătește un proiect de lege prin care românii care lucrează în străinătate vor fi obligați să justifice cu documente sumele mai mari de 1000 de euro care sunt trimise în țară, relatează liberalul Florin Cîțu, pe contul său de socializare. 

Proiectul urmează să fie făcut prin Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor. Proiectul de lege prevede că acei români care nu vor putea jutifica sumele de bani mai mari de 1000 de euro, le vor fi consficați banii și ar putea primi amenzi de până la 150 000 lei. 

"În acest moment, la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor există un proiect de lege care te afectează direct pe tine. De acum încolo, dacă trimiţi bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente, de tine sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gaşca lui din Teleorman şi instituţiile pe care le patronează îţi vor confisca aceşti bani. Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiţi bani în ţară sau dacă mai trimiţi bani în ţară. Şi ai grijă, anunţă-i şi pe cei de acasă şi anunţă toţi românii, ca să ştie şi ei ce li se pregăteşte în ţară",a anunţat Florin Cîţu, într-o postare postată pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel