PSD Prahova, reacție în cazul consilierului care a înjurat un polițist: "A demisionat"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

PSD Prahova se delimitează de Lucian Rădulescu, consilierul care a fost filmat în timp ce înjura poliţiştii care îl verificau, după ce a oprit neregulamentar. Organizaţia precizează că Rădulescu a demisionat în luna aprilie, fiind astfel eronată orice alăturare a acestui nume cu filiala PSD Prahova.

„Biroul de presă al Organizaţiei PSD Prahova este abilitat să facă unele precizări referitoare la situaţia în care a fost implicat domnul Lucian Rădulescu, fost membru al Partidului Social Democrat: În data de 16 aprilie 2019, Lucian Rădulescu şi-a depus demisia din organizaţia PSD Ploieşti, din cauza unor informaţii apărute în presă referitoare la persoana sa. Aşadar, este eronată orice alăturare, în acest moment, a numelui Lucian Rădulescu de organizaţia locală sau de cea judeţeană a Partidului Social Democrat", a transmis filiala PSD Prahova, pe pagina de Facebook.

Liderul PSD Prahova a sugerat că Lucian Rădulescu ar trebui să răspundă în faţa legii pentru intimidarea Poliţiei Rutiere.

„Preşedintele PSD Prahova, domnul Bogdan Toader, îşi exprimă pe această cale dezaprobarea faţă de orice atitudine similară celei avute de domnul Lucian Rădulescu la controlul din trafic efectuat de poliţişti, pe raza comunei Păuleşti. Folosirea unor însemne sau a unor documente oficiale, indiferent de instituţia care le-a emis, în scopul de intimidare a reprezentanţilor Poliţiei Rutiere sau ai altor organe ale statului, este o faptă reprobabilă şi persoana care apelează la astfel de fapte trebuie să răspundă în faţa legii!", se mai arată în postarea organizaţiei.

Consilierul unui deputat PSD din Prahova a fost filmat în timp ce înjură poliţiştii care îl verificau, după ce a oprit neregulamentar. Apoi, consilierul a plecat, dar a mers la Poliţie „unde a continuat să aibă un comportament neadecvat". Poliţiştii au constatat că băuse.

În filmări se aude acum consilierul unui deputat din Prahova, Lucian Rădulescu, înjură poliţiştii care l-au oprit, apoi pleacă nervos, deşi actele îi sunt la agenţi.

Imagini au fost filmate marţi după-amiază, în Păuleşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar, iar la intervenţia echipajului de poliţie a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele poliţiştilor, după care a plecat.

„Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliţie, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat", arată sursele citate.

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză.

Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, a confirmat că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că de miercuri a întrerupt colaborarea, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel