PSD face campanie anti-PNL. Mărturia unui om al străzii: Mi-au dat trei lei să fac poze cu steagul PNL

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Vinerea trecută, social-democraţii din Craiova au distribuit pe Facebook fotografii cu un om al strazii care ținea în mâini un steag și un banner cu PNL, pentru a discredita astfel PNL, scrie Jurnal de Craiova.

Ziariștii  l-a gasit pe acest barbat, care a mărturisit că a primit trei lei, alături de un steag şi un balon cu însemnele PNL pentru a se lăsa fotografiat de către pesedişti.

 „Mi-a dat balonul şi cu steagul ăla .. mi-a dat şi 3 lei ca să fac poze cu ele”, a declarat bărbatul, citat de Jurnal de Craiova.

Bărbatul este un om al străzii, având evidente probleme psihice. 

Conform presei locale, campania de discreditare a fost pusă la cale de secretarul PSD Craiova, Iulian Mihai Constantinescu, cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova.

„Teologul PSD a postat pe o rețea de socializare o fotografie confectionată prin manipularea unei persoane cu dizabilitati căreia i s-au dat să fluture niște materiale propagandistice ale PNL”, scrie publicația craioveana.

Paginile online ale social-democraţilor au început apoi să distribuie fotografiile cu presupuşii susţinători PNL pe 12 aprilie, odată cu mitingul PSD din Craiova. Printre cei care au împânzit spaţiul online se numără şi Lia Olguţa Vasilescu.

 [citeste si]

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel