PSD anunță plecarea lui Toader. Dăncilă: Va fi EVALUAT !

Narcis Popa |
Data publicării:
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Conflictele din interiorul coaliției de guvernare pe tema "Tudorel Toader" pare să se apropie de final. Viorica Dăncilă a anunțat astăzi că Toader va fi evaluat. 

Premierul României anunță că va prezenta evaluarea lui Tudorel Toader în cadrul ședinței de Comitet Executiv al PSD.

"Domnul ministru Toader trebuie să înţeleagă că nu mai poate continua aşa. Mulţi colegi au spus că intenţia lui a fost să ridice aceste subicte să discutăm trei luni. Cer guvernului, în mod ferm, să înceteze cu această discuţie nesfârşită. Parlamentul începuse procedura de finalizare a codurilor după verificarea CCR. A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da această ordonanţă, ca să ajungă până la urmă să meargă cu 7-8 articole la Bruxelles într-o mare umilinţă," a spus Viorica Dăncilă. 

Anuntul lui Dăncilă vine după ce Liviu Dragnea l-a atacat deschis pe Tudorel Toader, într-o manieră în care nu a mai făcut-o până acum și a spus că PSD nu stă după Toader.

La scurt timp, ministrul Justiției a ieșit cu atacuri voalate pe facebook, lăsând să se înțeleagă că adevăratul motiv pentru care este certat de Dragnea este faptul că nu a dat ordonanțe de urgență pentru modificarea legilor Justiției. Toader susținea că pentru o OUG trebuie mai întâi modificată urgența.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel