Protestul degenerează la Parlament. Jandarmii dau cu sprayuri lacrimogen. Parlamentarii s-au baricadat în birouri

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Protestul degenerează la Parlament. Jandarmii au fost nevoiți sa facă uz de spray lacrimogen. 

AUR încearcă să se delimiteze de protestul de la Parlament care a degenerat și le-a cerut celor care au venit la îndemnul lor să facă un pas în spate. 

Mai mulți protestatari erau urcați pe garduri și încercau să pătrundă în curtea Parlamentului. A fost momentul în care jandarmii au folosit sprayuri lacrimogene pentru a-i îndepărta. Deja foarte mulți protestatari au intrat în curte și forțau mai departea intrarea în clădirea Parlamentului. 

O parte dintre ei au ajuns inclusiv pe treptele Parlamentului. Copreședintele AUR, Claudiu Târziu a făcut apel la protestatari să se potolească pentru că rolul protestului pare să fi fost deturnat.

De cealaltă parte, George Simion a plecat cu o parte dintre protestatari de la Parlament. Protestatarii care nu știu unde se află George Simion au fost dezamăgiți de îndemnul lui Claudiu Târziu și vor să vorbească cu George Simion. Totul pare foarte haotic.

În tot acest timp, parlamentarii s-au baricadat în birourile din Parlament. Jandarmii au făcut un cordon în fața porților Parlamentului. Protestatarii continuă să stea în număr mare în fața Parlamentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel