Proteste faţă de OUG7: Studenţii de la litere se solidarizează cu magistraţii

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Scriitorul Andrei Cornea scrie pe pagina sa de Facebook, că profesorii şi studenţii Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti vor protesta joi faţă de OUG 7, anunță adevarul.ro.

 

"Joi, ora 12, la intrarea Facultăţii de Litere, profesori şi studenţi vom protesta contra abuzivei OUG 7 şi ne vom arată solidari cu magistraţii, în numele valorilor fundamentale pe care şi Universitatea trebuie să le apere. Va invităm să ni va alăturaţi", a scris pe  Facebook,  Andrei Cornea.

 Cornea a ataşat şi mesajul decanului Facultăţii de Litere, Emil Ionescu, care subliniază că scopul protestului este de a arată solidaritatea cu magistraţii care în aceste zile protestează împotriva abuzurilor la adresa justiţiei independente, promovate de OUG 7.

 "Iată msajul decanului fac. prof. Emil Ionescu: Dragi colegi. Vrem să ne arătăm solidaritatea cu magistraţîi care în aceste zile protestează împotriva abuzurilor la adresa justiţiei independente, promovate de OUG 7. În acest sens, ii chemăm pe toţi cei care au timp disponibil şi gîndesc că noi să ni se alăture într-un protest paşnic şi nezgomotos, joi, 7 martie, ora 12,00, în faţă intrării Facultăţii de Litere. Ne vom alinia în faţă intrării purtînd pe braţ o brasardă albă şi vom rămîne acolo timp de aproximativ o ora. Vom încerca să tiparim şi cîteva lozinci. E bine să fim cît mai mulţi. În numele grupului de iniţiativa, Emil Ionescu".

 

 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel