Proteste violente în SUEDIA: A fost ars Coranul. Poliția din Malmo anunță că situația încă este scăpată de sub CONTROL (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Protest violent  izbucnit vineri în localitatea Malmö din sudul Suediei. Cel puțin 300 de persoane s-au adunat pentru a protesta împotriva activităților anti-islamice, informează Reuters.

Protestatarii au aruncat cu obiecte în polițiști și au incendiat anvelope. Mai devreme în cursul zilei de vineri, un Coran a fost ars în Malmo de către extremiștii de dreapta. Manifestările au escaladat în același loc în care a fost ars exemplarul din Coran.

„Nu avem situația sub control, dar lucrăm activ pentru a prelua controlul", a spus purtătorul de cuvânt al poliției. "Vedem o legătură între ceea ce se întâmplă acum și ceea ce s-a întâmplat mai devreme astăzi", conform sursei citate.

2. -imagine fara descriere- (incendiu_mlmo.PNG)

Mai multe activități împotriva islamului au avut loc vineri la Malmö, după ce trei bărbați au ars o copie a Coranului într-o piață publică. Protestele anti-islamice au avut loc după ce liderului partidului politic danez de extremă dreapta Hard Line, Rasmus Paludan, i s-a refuzat permisiunea de a avea o întâlnire la Malmö, fiind oprit la granița cu Suedia, conform informațiilor apărute în ziarul Aftonbladet.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel