Proteste de amploare în Spania: 43 de cetățeni arestați. O femeie și-a pierdut ochiul în urma violențelor (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Twitter / IRIDIA
Twitter / IRIDIA

Proteste de amploare în Spania. Catalunia fierbe după  arestarea lui Pablo Hasél. Sute de oameni s-au adunat în centrul capitalei pentru a cere eliberarea sa. Zeci de persoane au fost reținute. o femeie a fost grav rănită și și-a pierdut ochiul în urma ciocnirilor violente între protestatari și forțele de ordine. 

Protestele după ce rapperul Pablo Hasél a fost încarcerat s-au intensificat. Sute de protestatar s-au întors pe străzile Cataluniei pentru a doua zi și s-au extins miercuri până la Madrid.

Ziua lasă un sold de 14 deținuți la Madrid și 29 în Catalonia (10 la Barcelona, ​​12 la Lleida, 2 la Tarragona, 5 la Girona). La Barcelona, ​​protestatarii au înființat baricade, au dat foc containerelor și au aruncat obiecte precum sticle și pietre asupra camionetelor Mossos d'Esquadra, în timp ce în capitala Spaniei sute de oameni s-au confruntat cu poliția la Puerta del Sol.

Protestatarii, care purtau bannere cu mesaje precum „Libertad Pablo Hasél. Amnistia totală” sau „Libertatea lui Pablo Hasél, justiția lui Franco afară”, au pictat mobilier stradal și au aruncat obiecte către membrii unităților de intervenție a poliției relatează El Pais.

O tânără care a participat marți la manifestația de la Barcelona pentru a cere libertatea rapperului Pablo Hasél și-a pierdut un ochi ca urmare a rănilor suferite în timpul revoltelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel