Protestatarul Ceaușescu, luat la bătaie în fața instanței de un fost procuror (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mihai Petriea, fost procuror, actualmente inculpat în Dosarul Publitrans al lui Tudor Pendiuc, l-a agresat pe protestatarul Marian  Moroșanu, cunoscut sub numele de Ceaușescu, imediat după audierile care au avut loc la Curtea de Apel București.

Fostul procuror Petriea s-a arătat deranjat că revoluționarul îl filma și îi punea întrebări legate de faptele de care este acuzat. Fiul fostului procuror, inculpat și el în dosar, a încercat să își liniștească tatăl.

Mihai Petriea (fost procuror) și Doru Alexandru Petriea (fost ofițer de poliție judiciară) sunt acuzați că ie-ar fi dat un „pont” lui Tudor Pendiuc, anunțând că urma să fie vizat de percheziții DNA.

Cei doi au fost implicați într-o altercație la ieșirea din instanță, când Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”, îi aștepta să îi filmeze și să îi întrebe de ce l-au avertizat pe fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, că urma să fie vizat de perchezițiile DNA în Dosarul Publitrans.

Mihai Petriea a fost cel care a sărit la bătaie, atacându-l pe cel care îl filma cu pumnii și cu picioarele, în timp ce Moroșanu filma.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel