Protestatarul Ceaușescu, FAZA ZILEI lângă Darius Vâlcov, la tribunal. Video

Narcis Popa |
Data publicării:

Darius Vâlcov, fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, a ajuns astăzi la Curtea de Apel București, acolo unde a fost așteptat de protestatarul Marian Ceaușescu. 

Vâlcov a ajuns astăzi în fața judecătorului pentru a-și susține contestația față de controlul judiciar dispus de DIICOT în dosarul deschis după ce acesta a publicat pe Facebook protocolul secret între SRI și Parchetul General.

"Cum puteti să gândiți, așa ca, un penal?" l-a întrebat protestatarul Marian Ceaușescu pe Darius Vâlcov, care se plimba agitat și evita contactul vizual cu acesta. 

Iata mai jos imaginile:

 

Darius Vâlcov a contestat, la Curtea de Apel București, controlul judiciar dispus de DIICOT, termen ce are loc vineri. În cadrul măsurii preventive pentru 60 de zile, Vâlcov nu poate părăsi Slatina decât cu încuviințarea organelor competente.

Demersul lui Vâlcov vine după ce procurorii DIICOT au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și l-au pus sub control judiciar pentru divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională, după ce a publicat pe Facebook protocolul secret SRI-PÎCCJ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel