Protestatară din TELEROMAN: "Mut postul când e Dragnea sau Viorica. Mă supără minciuna" - VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
protestatara Teleroman
protestatara Teleroman

O protestatară din Teleroman a devenit virală pe internet după ce a prezentat crudul adevăr despre viaţa din judeţul său şi a declarat că mută postul atunci când îl vede pe liderul PSD la televizor.

Femeia, care a protestat cu toţi cei veniţi în Piaţa Universităţii, susţine că judeţul Teleorman a rămas sărac din cauza aleşilor care s-au perindat la conducerea acestuia şi care nu au urmărit dezvoltarea zonei.

"Sunt din Teleorman, chiar din Alexandria lui Dragnea. Singurul meu copil e plecat în Anglia. Nu se mai întoarce.  E sărăcie la noi, foarte mulți cu ajutor social. Nu s-a făcut absolut nimic. Nu au vrut să vină nicio firmă să poată să ne angajeze. Au vrut să ne țină în întuneric, să poată să ne manevreze, să fim o masă de manevră", a declarat femeia pentru jurnaliştii de la Epoch Times.

Întrebată de reporter dacă nu mândră că un teleormănean de-al său a ajuns în fruntea țării, protestatara a avut un mesaj categoric.

"Nu, nu, nu! Aș fi vrut niște oameni capabili. Au trecut 30 de ani şi în Alexandria nu se vede mai nimic. Nu am votat cu PSD, nu mă recunosc în principiile sale şi în ceea ce face. Mut canalul pe alt post, ca pe vremea lui Ceauşescu, când vorbesc Dragnea și Viorica. Nu am ce să învăţ de la ei, nu am ce să ascult. Mă supără minciuna și corupția și hoția. Nu pot să mai stau să văd minciunile lor. Adică ne prostesc și ne mint în față?!!", a mai spus femeia pentru Epoch Times.

Vezi mai jos declaraţiile sale:

 

Sursa video: Facebook / Epoch Times Romania

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel