Protest la muzeul Antipa împotriva deciziei Vioricăi Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Zeci de părinți și de copii, de reprezentanți ai unor ONG-uri, au protestat sâmbătă împotriva construirii Muzeului Holocaustului în curtea Muzeului Antipa.

Părinţii prezenți la protest au relatat că în curtea Muzeului Antipa se organizează cursurile Școlii de vară, unde cercetătorii se întâlnesc cu copiii.

Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă că Guvernul susține construirea Muzeului Holocaustului pe spațiul din curtea Muzeului Antipa și promite o hotărâre de guvern.

"Este un lucru pe care l-am promis și pe care trebuie să-l ducem la bun sfârșit. Locația este o locație identificată, într-adevăr, lângă Muzeul Antipa, vom vedea dacă acea locație este cea mai bună. Dacă este o locație bună, acolo vom înființa Muzeul Holocaustului",  spus aceasta, aflată într-un turneu prin țară.

Guvernul ignoră, în bunul obicei, reacțiile pe acest subiect. Peste 50 de personalităţi ale lumii academice şi reprezentanţi ai societăţii civile au cerut guvernului să nu construiască Muzeul Holocaustului în curtea Muzeului Antipa, și să găsească un loc potrivit.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel