Protest în Piața Victoriei. Sute de români, în marș spre Parlament -VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
proteste-bucuresti_george-simion
proteste-bucuresti_george-simion

La protestul organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), în această seară, au venit câtea sute de români. Aceştia au pornit în marș spre Parlament.

 

Protestatarii poartă steaguri şi pancarte, scandând „Libertate!”, „România, trezește-te!”.

Protestul, care a început la ora 17.00 în Piața Victoriei, este organizat de către Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partidul condus de George Simion.

„Am plecat în marș spre Parlament și nu ne vom opri!”, au transmis reprezentanții formațiunii, pe pagina de Facebook.  Cei mai mulți dintre participanții la marș nu purtau mască de protecție și nu păstrau distanța fizică.

„Români patrioți din toată țara sunt așteptați să se adune pentru libertate”, a fost apelul partidului, la care au răspuns, potrivit unei filmări publicate pe contul de Facebook, și Federația Românilor de Pretutindeni: „Suntem în Piața Victoriei alături de George Simion la Marele Protest pentru Libertate”.

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a invitat românii la „marele miting pentru libertate din fața Palatului guvernului” și a re-enunțat care sunt cele 10 revendicări ale AUR și pentru care se stă în Piața Victoriei de aproape 2 săptămâni

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel