PROTEST DIASPORA. Solidaritate cu românii din țară. Rareș Bogdan: România NU a murit!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

"Vrem Europa, nu dictatură!" este sloganul sub care românii se pregătesc să protesteze, sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 18.00.  

În mediul online au fost anunțate proteste de amploare față de coaliția de Guvernare PSD-ALDE. Acestea vor avea loc în București, alte orașe din țară, dar și în străinătate. Protestul din Capitală se va desfășura în Piața Victoriei, de la ora 18.00. Organizatorii anunță și un marș. Numeroase persoane din țară se organizează pentru a participa la acest eveniment.

Diaspora reacționează

Sâmbătă, vor avea loc proteste și în Amsterdam (Olanda), Bilbao (Spania), Cardiff (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Milano (Italia), München (Germania), Paris (Franța), Reykjavík (Islanda), Toronto (Canada), Viena (Austria) și Würzburg (Germania).

"Sâmbătă, 12 mai, vor avea loc din nou proteste în România. În semn de solidaritate, ne vom întâlni și noi sâmbătă la 16:00, în Cardiff Bay în fața clădirii Welsh Assembly, ca să transmitem mesaje de susținere celor de acasă", se precizează pe Facebook, pe un grup special creat.

[citeste si]

Rareș Bogdan, mesaj

Într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook, jurnalistul Rareș Bogdan a transmis: "România NU a murit! #luptam #continuam #castigam".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel