Protest 21 octombrie. Rareș Bogdan: Ne vedem în stradă. Vin alături de Oreste și Oana Stănciulescu

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a anunțat că la protestul care se pregătește în data de 21 de octombrie, va fi în Piața Victoriei alături de Oreste și Oana Stănciulescu. 

"Fac în această seară un anunț: domnule Cucoș, domnule Paraschiv, domnule Sindile, mă voi afla în piață. Puteți să vă trimiteți brutele. Voi fi lângă Oreste Teodorescu, nici unul dintre noi nu este nici prea înalt, nici prea solid. Alături de noi va fi bineînțeles și Oana Stănciulescu. Toți trei vom fi în piață. Puteți să vă trimiteți brutele să provocați pentru că voi fi în mijlocul Pieței, începând cu ora 18:00. Ne putem întâlni ochi în ochi, față în față," a spus Rareș Bogdan. 

Oreste a continuat: 

"Abia după ce ne vor călca jandarmii și polițiștii mascați ai domniei sale și duminică în picioare, eu zic că poate să ne și omoare pe câțiva dintre noi, cu prisosință domnul Paraschiv va merita avansarea în grad. Până atunci să rămâna colonel, mai are de bătut... Ar trebui să ne încingă, duminică, nu ? Noi o să venim răcoriți ca să aibă ce să încingă. Când vom ridica mâinile în sus, să ne împuște domnule," a spus Oreste Teodorescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel