Protest 10 ianuarie. Cioloș: "Domnul Dragnea nu e împrăştiat, e ascuns pe undeva"

Fostul premier Dacian Cioloș a criticat absenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, de la evenimentul care se desfăşoară la Ateneul Român, considerând-o o "lipsă de respect faţă de români''.  

Câteva sute de persoane manifestează joi seară în apropierea Ateneului Român, unde se desfăşoară ceremonia oficială de inaugurare a preşedinţiei române la Consiliul UE, eveniment la care participă lideri europeni. 

Manifestanţii scandează lozinci pro Europa, dar îşi manifestă nemulţumirea şi faţă de Guvernul de la Bucureşti. 

Aceştia poartă steagurile României şi UE şi afişează pancarte cu mesajele ''Suntem cu voi, Europa!, ''România, fără graţiere''. 

Printre manifestanţi s-a aflat şi fostul premier Dacian Cioloş. El a criticat absenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, de la evenimentul care se desfăşoară la Ateneul Român, considerând-o o "lipsă de respect faţă de români''. 

"Domnul Dragnea nu e împrăştiat, e ascuns pe undeva. E o lipsa de respect faţă de români în primul rând, pentru că din câte ştiu eu din ultimele sondaje peste 70% dintre români, 80% consideră că locul României este în Uniunea Europeană şi apreciază faptul că România e în Uniunea Europeană, şi măcar din respect pentru români, pentru că acolo sunt o mare parte dintre alegătorii dânsului sau alegătorii potenţiali ai dânsului, ar trebui să fie aici, pentru că asta nu are de-a face nimic cu părerea dânsului despre Uniunea Europeană, ci are de-a face cu respectul pentru românii care astăzi îşi asumă o responsabilitate mare în faţa concetăţenilor din Uniunea Europeană", a declarat presei Cioloş. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27