EXCLUSIV  Protest 10 august. Profesorul Dumitru Sandu: Tinerii sunt umblați. Nu-i poți manipula

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Protest Piața Victoriei
Protest Piața Victoriei

Profesorul Dumitru Sandu îi contrează dur pe politicienii care spun că tinerii care vin să protesteze în Piața Victoriei sunt manipulați. Sandu spune că numai ideea în sine că zeci de mii de persoane ar putea fi manipulate, este o copilărie. 

Profesorul Dumitru Sandu spune că tinerii români sunt foarte valoroși și nu mai pot fi manipulați pentru că au o experiență și o educație bună din străinătate. 

"Unul dintre demnitarii țării, nu vreau să-i mai dau numele a zis că "domle, tinerii ăștia nu știu că noi am mărit salariile". Eu le spun că știu foarte bine. Alt demnitar, de asemenea nu-i dau numele, spunea la începutul lui 2017 în Piața Victoriei "au ieșit că n-au înțeles". Doamne păzește ! Ideea că e conspirație, că e manipulare... Acești tineri sunt școliți, sunt umblați, nu îi poți manipula. Ideea că poți manipula zeci de mii de oameni este o copilărie. Tinerii aceștia, în momentul în care își formează nivelul de aspirație în legătură cu ce ar trebui să fie în țară nu se uită numai la Paris,  se uită și la Polonia și la Cehia. Nu este nevoie să fii plecat din țară pentru că informația circulă. Tineretul românesc știe lumea," a spus Dumitru Sandu la interviurile Stiridiaspora.ro.

Vezi răspunsul complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel