Prostituatele din Italia, „echipament de muncă“ nou: Cum se protejează de coronaviurs

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Prostituatele din Italia, care își așteaptă pe stradă clienții, s-au „dotat“ cu măști chirurgicale de protecție. Imaginile au fost surprinse în Ischitella.

Preocuparea cu privire la epidemia de Coronavirus a determinat majoritatea covârșitoare a cetățenilor să folosească măsuri de precauție pentru a evita infecția. 

Un consilier regional al Verzilor, Francesco Emilio Borrelli a surprins în câteva imagini făcute în Ischitella o prostituată pe stradă, purtând o mască de protecție.

(w670)


„Aici ne confruntăm cu o contradicție absurdă și aproape suprarealistă. Toată lumea are dreptul și datoria de a se proteja de contagiune, dar ce sens are să porți o mască dacă faci sex cu mai multe persoane pe stradă? Prostituția este adesea cauza transmiterii bolilor; astăzi, mai mult decât oricând, este necesar să se efectueze verificări și patrule pe străzi pentru a contrasta puternic fenomenul. Ne confruntăm cu o situație de urgență foarte mare. Printre altele, actualele restricții emise de guvern prevăd că nu puteți sta pe stradă, cu excepția unor motive serioase și dovedite. Și, cu siguranță, prostituția nu este un motiv de urgență", spune politicianul și jurnalistul Francesco Emilio Borrelli, citat de Notizie.it.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel