Predoiu, după ce Dragnea a anunțat că a fost ținta unui ASASINAT: Să instituim prin lege obligativitatea unui examen psihologic și psihiatric

StiriDiaspora Team / 22 aug 2018, 15:03 Salveaza PDF Comentarii

Fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, scrie pe pagina personală de Faceook că ar trebui să se instituie prin lege  obligativitatea unui examen psihologic pentru toți funcționarii , demnitarii de rang înalt și magistrații.

"Propun să instituim prin lege obligativitatea unui examen psihologic și psihiatric cu privire la toți funcționarii publici, demnitarii de rang înalt și magistrații țării.

Ghici cine își scarpină fața repetat în timp ce povestește că a fost ținta unei tentative de atentat?!

Și acum, vă invit să citiți: "Subiectul observat își scarpină fața în repetate rânduri. Această manie exprimă adesea un sentiment de culpabilitate. Subiectul respectiv este victima unui stres cam ciudat, care provine din nevoia lui viscerala de "a ieși în față". (...) Există patru tipuri de indivizi în societate: cei care sunt, cei care fac, cei care au și cei care nu sunt, nu fac, nu au, dar ocupă ilegal scena, ieșind permanent în față. Sunt numiți uneori ”vedete”. Acestei ultime categorii aparține subiectul observat". (Cartea Gesturilor, Joseph si Caroline Messinger, Editura All, 2014, p.33).

Priviți din nou imaginile cu Președintele Camerei Deputaților (sic!) povestind despre pretinsul atentat și recitiți descrierea din lucrarea citată mai sus. În orice caz, din două una, fie victima tentativei de atentat este un fel de personaj mioritic, fie se impune o expertiză", scrie  Cătălin Predoiu pe Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy