Prognoza meteo, luni 14 februarie. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților?

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Luni, 14 februarie 2022, temperaturile se mențin destul de scăzute. Chiar și așa, în continuare gradele din termometre sunt destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Maxima va oscila între 3 și 12 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade Celsius. Dimineața și noaptea se vor semnala condiții de ceață, pe arii restrânse.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminică, 13 februarie 2022. Valorile termice au scăzut față de zilele trecute și sunt unele obișnuite pentru jumătatea lunii februarie.

Izolat se anunță condiții de ceață, mai ales în centrul și estul țării. Maxima va oscila între 3 și 12 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali până spre -13 grade. 

 

Vremea luni, 14 februarie 2022

 

Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. În sud-vestul și sud-estul țării vor predomina norii pe cer în mare parte a zilei, însă pe restul teritoriului cerul va fi senin. La noapte va ploua slab în vest și sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane și în sudul Banatului. Izolat, în a doua parte a intervalului, se va forma polei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jurul a 3 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, se va forma ceață.

 

Prognoza meteo București

 

2. Prognoza m... (jani-godari-7-va42utnuq-unsplash.jpg)

 

Începutul săptămânii  vine cu o vreme rece, în special de dimineață, pentru locuitorii capitalei. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Vântul va sufla slab, iar cerul va fi înnorat. Vremea va continua să se răcească în sud-vestul și local în sudul teritoriului, astfel încât se vor situa în jurul mediilor caracteristice datei.

De dimineață se va resimți ceața. Temperaturile maxime din București se vor încadra între 7 și 8 grade Celsius, în timp ce minima se situează în jurul a 0 grade Celsius. Valorile termice vor fi mai scăzute în zona periurbană, atingând -3 grade.

 

Vremea la munte

 

Norii vor persista în masivele sudice, unde pe arii restrânse, în special noaptea vor fi precipitații slabe, mixte. În restul zonei montane, cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții în masivele vestice, unde izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Izolat, în a doua parte a intervalului, se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, se va forma ceață. Valorile termice vor crește ușor față de intervalul precedent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel