Prognoza meteo, duminică, 13 februarie 2022. Temperaturile se mențin scăzute în toată România

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Prognoza meteo 13 februarie 2022. Temperaturile se mențin scăzute în toată țara
Prognoza meteo 13 februarie 2022. Temperaturile se mențin scăzute în toată țara

Duminică, 13 februarie 2022, temperatura va fi puțin mai scăzută. Chiar și așa, în continuare gradele din termometre sunt destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Maxima va oscila între 2 și 9 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade Celsius. Dimineața și noaptea se vor semnala condiții de ceață, pe arii restrânse.

 

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru duminică, 13 februarie 2022. Valorile termice au scăzut față de zilele trecute și sunt unele obișnuite pentru jumătatea lunii februarie.

În sud-vestul și sud-estul țării vor predomina norii pe cer în mare parte a zilei, însă pe restul teritoriului cerul va fi senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului, trecător și în nordul Moldovei.

Spre seara, în majoritatea zonelor vor fi condiții de ceață. Maxima va oscila între 2 și 9 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali până spre -13 grade. Dimineața și noaptea se vor semnala condiții de ceață, pe arii restrânse.

 

Vremea în București pe 13 februarie 2022

 

Ziua de 13 februarie vine cu o vreme rece, în special de dimineață, pentru locuitorii capitalei. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt medii spre reduse. Vremea va continua să se răcească în sud-vestul și local în sudul teritoriului, astfel încât se vor situa în jurul mediilor caracteristice datei.

Temperaturile maxime din București se vor încadra între 5 și 7 grade Celsius, în timp ce minima coboară sub 0 grade, până la -2 grade Celsius. Valorile termice vor fi mai scăzute în zona periurbană.

 

2. Prognoza m... (pexels-pixabay-266679.jpg)

 

Prognoza meteo 13 februarie 2022 în principalele orașe din țară

 

Iată care sunt temperaturile minime în principalele orașe din țară pentru duminică, 13 februarie. Cel mai cald va fi la Craiova, unde oamenii se vor bucura de o maximă de 13 grade Celsius. În schimb la Brașov, temperaturile sunt mult mai scăzute si exista șanse mari de ploaie.

 

Orașele cu cele mai scăzute temperaturi:

 

Miercurea Ciuc: 3 grade Celsius, Precipitații: 70%, Umiditate: 80%, Vânt: 11 km/h

Brașov: 3 grade Celsius, Precipitații: 80%, Umiditate: 75%, Vânt: 11 km/h

Baia Mare: 4 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 76%, Vânt: 8 km/h

Suceava: 5 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 65%, Vânt: 29 km/h

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel