Profesor, reținut după ce a agresat un elev în timpul orelor

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Mai multe schelete umane au fost descoperite în curtea unui spital din România
Mai multe schelete umane au fost descoperite în curtea unui spital din România

Un cadru didactic din judeţul Covasna a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi agresat mai mulţi elevi, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Potrivit sursei citate, profesorul în vârstă de 39 de ani este cercetat pentru purtare abuzivă.

"La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a relatat faptul că a fost agresat de către un cadru didactic. Din cercetări poliţiştii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic în sala de clasă dintr-o unitate de învăţământ în timpul orelor de curs de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani", arată Agerpres. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alţi 3 elevi din unitatea de învăţământ respectivă.

"Poliţiştii au deschis dosar penal şi efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă. Totodată, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore", precizează reprezentanţii Poliţiei. 

 

Vezi și

Alt caz asemănător, în Botoșani

 

Un profesor de la un liceu din municipiul Botoşani este cercetat penal pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat un elev, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, agresiunea s-ar fi produs în incinta unităţii de învăţământ.

"La data de 6 octombrie 2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi cu privire la faptul ca un minor de 13 ani ar fi fost agresat de către un profesor, în timp ce se afla la unitatea de învăţământ la care este elev, din municipiul Botoşani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă, urmând să se stabilească dacă aspectele sesizate se confirmă, precum şi împrejurările în care s-ar fi produs fapta", a precizat Nenişcu.

Poliţiştii au sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială Protecţia Copilului cu privire la evenimentul semnalat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel