Prinsă de șefi, o asistentă medicală și-a dat demisia după ce și-a dat seama că câștigă mai mult de pe site-urile pentru adulți

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursa foto: Allie Rae/Instagram
Sursa foto: Allie Rae/Instagram

O asistentă medicală, angajată a unui spital aflat în linia întâi în lupta COVID-19 și fost veteran US Navy a ales să renunțe la serviciul sigur și stabil pentru efemera prezență pe un site pentru adulți. 

O asistentă medicală din Boston, în vârstă de 37 de ani, a fost forțată să părăsească locul de muncă după ce angajatorii i-au descoperit că aceasta se posta în imagini sexy și nu numai, pe OnlyFans. 

Allie Rae, se afla în prima linie a spitalului de la declanșarea pandemiei, uneori făcând schimburi de 14 ore. Ea a spus că sub stresul pandemiei a început să posteze poze cu ea pe un site pentru adulți. 

A început cu poze în costum de baie și a adunat în prezent 73.000 de urmăritori, scrie nypost.com.

 

Colegii au reclamat la conducerea spitalului

 

”Am postat la început două fotografii. Au trecut două săptămâni fără ca eu să postez nimic, dar oamenii așteaptau cu nerăbdare postările mele”, a declarat Rae.

”După prima lună, poat o lună și jumătate, am adunat cu ușurință 8.000 de dolari. În calitate de asistentă, câștigam șase, poate șapte mii pe lună”, a mai spus ea.

Pentru a evita conflictele la locul de muncă, Rae a spus că nu și-a dezvăluit niciodată numele real sau ce muncește.

Câțiva colegi din unitatea de terapie intensivă neonatală unde lucrează au dat peste câteva dintre fotografiile ei ”mai blânde” de la sfârșitul anului 2020. 

Vestea a ajuns în biroul managerului cu tot cu capturile de ecran de pe site-ul pentru adulți. 

Astfel asistenta a fost pusă să aleagă între spital și site-ul pentru adulți. ”Nu mică a fost mirarea conducerii când am renunțat la spitalul toxic în favoarea OnlyFans”, a spus ea.

”Am fost o asistentă medicală foarte respectată în unitatea mea, de fapt am pregătit toate noile asistentele”, a spus Rae, adăugând că, după ce povestea ei a devenit publică ”nenumărate asistente medicale” și alți lucrători din domeniul sănătății au întrebat-o să înceapă propriile pagini.

2. -imagine fara descriere- (allie-rae-asistenta.jpg)

 

Muncește mai mult decât ca asistentă medicală

 

Acum, Rae, originară din Texas și devotată fanilor Boston Bruins și Minnesota Gophers, estimează un venit lunar de 200.000 de dolari.

"Este o slujbă cu normă întreagă ... muncim foarte mult, fetele care au astfel de succes pe OnlyFans, nu doar postează și apoi merg doar la cină și petrecere", a spus Rae, adăugând că pune mai multe ore acum decât a făcut-o ca asistentă medicală.

Rae este căsătorită de la 18 ani și are doi copii de 17, respectiv 18 ani. ”În primul rând, dacă ești într-o relație, trebuie să te asiguri că ai o comunicare solidă cu partenerul tău, asta este cheia. Eu și soțul meu, din fericire, avem o relație excelentă”, a spus ea.  

Rae a spus că folosește banii OnlyFans pentru a plăti  taxele pentru falcultățile copiilor și pentru a investi în proprietatea din Florida pentru ca familia ei să se stabilească acolo.

”Sunt o femeie educată, o soție, o mamă, sunt încă foarte loială soțului meu. Cred că există un stigmat că nu asta vezi la OnlyFans”, a spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel