Primul jurnalist român UCIS de COVID: Doliu la Realitatea PLUS

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un angajat al televiziunii Realitatea Plus a murit după infectarea cu noul coronvirus. Haralambie Stănuțiu, sau Bebe, cum îi spuneau apropiații, avea doar 46 de ani şi lucra în regia tehnică.

Acesta este considerat primul deces de coronavirus confirmat dintre angajații din mass-media românești.

Haralambie Stănuțiu a murit după câteva săptămâni de luptă cu virusul. El era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș“ din capitală. 

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Din păcate, cu tot efortul făcut de medicii de la Spitalul Matei Balș de a-l salva, acesta ne-a părăsit în cursul zilei de ieri, îndurerând familia, cunoscuții și întreaga echipă Realitatea Plus.

A fost prezent la toate evenimentele importante transmise de televiziunea noastră, era un om vesel, plin de viață. Ne vom aminti mereu cu drag de el", a anunţat Realitatea Plus, printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel