Primarul Mihai Chirica, despre românii din Diaspora: Fetele frumoase se PROSTITUEAZĂ, băieții sunt SCLAVI

Narcis Popa |
Data publicării:

 Liberalul Marius Bodea cere demisia primarului Mihai Chirica, după ce primarul Iașului a spus că multe fete tinere și frumoase plecate la muncă în străinătate se prostituează, iar băieții sunt sclavi. În replică, primarul transmite parlamentarului că vorbea despre depopularea satului românesc.

 

Fostul contracandidat al lui Mihai Chirica la Primăria Iașului, liberalul Marius Bodea, cere demisia edilului după ce, într-o emisiune TV, Chirica a vorbit despre tinerii plecați la muncă în alte țări și a spus că multe fete se prostituează, iar băieți sunt sclavi.

„Dl. Chirica și-a pierdut complet busola morală, trebuie să demisioneze imediat. Este inacceptabil ca primarul celui mai mare oraș din România după București, cu cei mai mulți tineri plecați la muncă în străinătate, să îi jignească într-un mod atât de grosolan. Acești tineri au fost goniți tocmai de neputința autorităților, adică inclusiv de neputința primarului Iașului, de a le asigura condiții de trai mai bune pentru a rămâne acasă. Chiar și așa, demisia lui Mihai Chirica ar fi o palidă scuza pentru românii pe care i-a jignit atât de grosolan. Acest om este incapabil să înțeleagă realitatea în care trăiesc cei pe care ar trebui sa îi reprezinte", se arată într-un comunicat transmis marți de Bodea.

Fostul contracandidat al lui Chirica susține că edilul „nu poate empatiza cu cei care au riscat totul și au plecat la muncă în bejenie pentru a le asigura celor dragi, de acasă, un trai mai bun", făcând referire la averea edilului.

Reacția lui Bodea vine după ce, la o emisiune TV, Mihai Chirica a făcut câteva remarci despre cei plecați la muncă în altă țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel