Un primar PSD cere DOVADA că Dragnea e ÎNCHIS

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”

Primarul unei localități din Satu Mare nu vrea să-i retragă titlul de cetățean de onoare lui Liviu Dragnea, precizând că nu are dovada că fostul șef al PSD este la închisoare.

Primarul PSD din Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a refuzat, joi, cererea membrilor Opoziției din Consiliul Local de a retrage titlul de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea. 

Motivul este unul incredibil: primarul cere dovada că Liviu Dragnea e la închisoare. Se pare că detaliile dosarului de pe portalul Înaltei Curți de Casație și Justiție nu sunt suficiente pentru retragerea acestui titlu de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea.

Aurelia Fedorca a intrat în direct la Realitatea TV, vineri, și a explicat că actele depuse de consilierii PNL sunt incomplete și că nu se află în localitate astăzi, fiind plecată la Constanța. 

"Nu ne așteptam la o asemenea atitudine. Trebuie să vă spun că Liviu Dragnea e cetățean de onoare doar pe fondul relațiilor apropiate cu primărița noastră, nu pentru că ar fi făcut vreo chestiune de onoare pentru comunitatea noastră. Suntem puțini consilieri locali care cerem acest lucru, pentru că primăria e roșie și uite așa se repetă povestea din Teleorman și la Satu Mare", a declarat consilierul Cornelia Fedorca, unul dintre solicitanții cererii de retragere a titlului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel