Primăria Bârlad își cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei, cu comandă vocală

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
De ce în toate dietele de slăbire este permis și chiar indicat să bei cafea: Explicația neașteptată a nutriționiștilor
De ce în toate dietele de slăbire este permis și chiar indicat să bei cafea: Explicația neașteptată a nutriționiștilor

Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu comandă vocală. Un astfel de aparat este folosit, de regulă, în cafenele şi restaurante.

Primarul orașului Bârlad, Dumitru Boroş, a explicat că primăria avea un aparat de cafea profesional vechi de 9 ani, dar funcțional, așa că s-a făcut notă de fundamentare pentru cumpărarea altuia nou, care a fost aprobată de Consiliul Local.

„Toate acțiunile pe care le facem la nivel de primărie, de consiliu local, subordonatele, la ședințele de consiliu local, de obicei se servește cafea. Dacă faci 30 de cafele odată, îți trebuie totuși un aparat profesional, așa au apreciat. Acum, nu e obligatoriu să cheltuim 8.000 de lei, pot fi și 6.000, și 5.000”, a spus primarul la Digi24, precizând că aparatul nu a fost cumpărat încă.

Primarul mai spune că espressorul vechi a fost reparat de mai multe ori, iar ultima dată reparațiile au costat 1.500 de lei.  Întrebat dacă acești bani nu puteau fi folosiți pentru alte proiecte, primarul a răspuns: „Din puținii bani pe care îi avem încercăm să rezolvăm și probleme la nivel de comunitate”. Totuși, primăria a tăiat banii pentru reparațiile la acoperișul unui liceu din oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel