Primar PSD, prins beat la braconat. Ar fi lovit un tânăr și i-a luat telefonul când l-a surprins cu prada

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Polițiștii și procurorii din Vaslui fac cercetări pentru tâlhărie, braconaj și uz de armă fără drept, după ce un bărbat a sunat la 112 spunând că primarul localității Hoceni a împușcat o căprioară, relatează Mediafax.

Primarul unei comune din Vaslui este suspect de braconaj, iar mascații și polițiștii i-au percheziționat casa sâmbătă dimineața. Edilul din Hoceni ar fi împușcat o căprioară, vineri seară, iar atunci când ar fi fost surprins de un localnic, ar fi sărit la bătaie. Omul a chemat poliția și așa s-a aflat totul.

Apelul a fost făcut vineri seară, la 112, iar cel care a sunat a spus că primarul Vasile Țabără (PSD) ar fi împușcat o căprioară cu o armă de vânătoare.

„În urma apelului, polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru tâlhărie, braconaj și uz de armă fără drept, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii o situații de fapt sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ghinionul primarului, spun surse apropiate anchetei, ar fi fost acela că el ar fi confundat Loganul Primăriei Hoceni, cu mașina tânărului în cauza. Tânărul a înțeles repede ce se întâmplă și vrut să îi facă edilului o poză. Vasile Țabără l-a observat și ar fi sărit la bătaie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel