Prima reacție din PSD după ce UDMR a rupt protocolul: "Am luat mereu poziție și ne-am implicat"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, a declarat că problema ridicată de UDMR trebuie obligatoriu soluționată, prin implicarea autorităților locale și a Guvernului.

"Facem tot ce este necesar ca lucrurile să fie normale acolo. Să vedem care este de fapt problema, cum s-a ajuns la un astfel de incident. Când vorbim despre morții oricui este o chestie sfântă. Toate locurile în care sunt îngropați strămoșii, indiferent ai cui, sunt foarte importante pentru toate comunitățile și prin urmare trebuie să luăm toate măsurile ca să nu se mai întâmple așa ceva. PSD a fost întotdeauna partidul care a luat poziție și s-a implicat, atunci când au fost scandaluri legate de profanarea de morminte, când a fost scandalul cu profanarea cimitirului Evreiesc. Am cerut tot timpul și anchete în sensul acesta. Astfel de lucruri sunt sfinte", a afirmat Codrin Ștefănescu, joi, pentru Mediafax.

Secretatul general al PSD a adăugat că trebuie să se implice și ministrul de Interne Carmen Dan pentru a vedea ce s-a întâmplat la nivel local.

Vezi și: OFICIAL. UDMR a SUSPENDAT protocolul cu PSD-ALDE

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel