PREZIDENŢIALE. Tăriceanu, SIGUR pe şansele sale în faţa lui Klaus Iohannis: "ABSOLUT!"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu este încrezător în şansele sale de câştig, dacă ar ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu Klaus Iohannis. Şeful ALDE nu se sperie de faptul că preşedintele este pe primul loc în sondaje pentru că, spune el, actulul șef al statului nu are prea multe realizări în mandatul său.

Într-o intervenţie la Antena 3, Tăriceanu a fost întrebat dacă are încredere că va câștiga în turul doi la prezidențiale cu Iohannis.

"Absolut și vă spun și de ce. În primul rând, eu sunt foarte curios cum își va justifica președintele cei cinci ani de mandat. Nu văd prea multe realizări la capitolul acesta în ceea ce îl privește pe președinte. Voturile în momentul de față, chiar dacă președintele este pe primul loc în sondaje, voturile nu au fost date niciunui candidat și depinde numai de noi să găsim candidatul care să vină cu propunerile pe care românii le așteaptă pentru a contura o adevărată alternativă la actualul președinte", a răspuns Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel