Preşedintele Klaus Iohannis a fost externat

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost externat vineri dimineaţă de la Spitalul Militar. El a suferit o intervenţie chirurgicală la umărul stâng.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost externat vineri dimineaţă de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, după ce, în urmă cu o zi, a suferit o intervenţie chirurgicală la umărul stâng.

"În cursul dimineţii de astăzi, 26 octombrie a.c., preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr Carol Davila' cu recomandări medicale privind planul de recuperare fizică, elaborat post-operator intervenţiei artroscopice minim invazive practicate la umărul stâng", afirmă unitatea medicală într-un comunicat de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng, intervenţia desfăşurându-se conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Potrivit SUUMC, intervenţia a decurs fără probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel