Presa spaniolă: "Mafioţii români au ajuns capii prostituţiei din Galicia"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Mafioţii români din Galicia au ajuns subiect de presă după ce au pus monopol pe industria sexuală din zonă, cu reţele, de proxenetism extinse şi mai multe românce puse ca şefe peste alte prostituate, surclasând ca număr reţelele formate din cetăţeni sud-americani şi spanioli, scrie El Correo Gallego.

Experții poliției care luptă împotriva prostituției și traficului ilegal de femei în Galicia au detectat o prezență tot mai mare a cetățenilor români din comunitate care se ocupă cu aceste activităţi.

Majoritatea așa-numitelor baruri americane sunt deja controlate de români, membri ai unor clanuri mafiote periculoase care îi înlocuiesc pe foștii capi ai reţelelor ai de prostituție.

Românii, potrivit surselor consultare citate de presă, şi-au extins 'tentaculele' prin Galicia după ce au început această afacere ilicită în alte zone ale țării.

„În acest moment, majoritatea acestui tip de spații, care proliferează pe drumurile din Galicia, sunt închiriate de mafii românești”, spune un expert al poliției în această privință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel