Presa anti Dragnea, luată cu asalt de ANAF. Deaconu: Amendă cât un Duster

Narcis Popa |
Data publicării:

Fostul președinte ANAF Gelu Ștefan Deaconu spune că site-ul Hotnews a primit o amendă cam cât un Dacia Duster, în urma controalelor ANAF care ar fi fost făcute la comanda lui Dragnea, deranjat de presa care îl atacă. 

"DOCUMENTE! In regimul iliberal PSD-Dragnea, presa care-i critica e controlata la comanda de ANAF! Scopul: intimidare si razbunare! Astazi: cazul Hotnews!

Va vine sa credeti sau nu, aceasta este motivul inventat de slugile lui Dragnea puse la sefia ANAF in "analiza de risc" care a identificat "riscuri majore" si a stat la baza controlului comandat la Hotnews, despre care v-am anuntat in premiera, la momentul respectiv.

"societatea (...) detine si administreaza siteul "hotnews.ro", care a fost identificat cu un numar mare de vizitatori unici pe zi, potrivit trafic.ro, CE AR FI TREBUIT SA GENEREZE UN VOLUM MARE AL VENITURILOR SI IMPLICIT AL PROFITULUI" (vedeti pagina 2 din documentele atasate)

Asadar, analiza de risc in 2017: "numar clickuri mare, trafic.ro, ni se pare noua ca...". Ca fost presedinte ANAF sustin public ca aceasta este o analiza de risc falsificata, cu motive inventate!

S-a demarat controlul, au zacut doi inspectori la societate patru luni jumătate, au intocmit o polologhie de proces verbal, cu constatari de rasul curcilor. Valoarea constatarilor? Cam cat o Dacia Duster!

Ce slugi sinistre si ce politician sinistru!

Dupa cum stiti, zilnic sunt bombardat cu informatii si documente din interiorul ANAF-MFP. Majoritatea salariatilor din ANAF fiind scandalizata de modul cum cozile de topor ale lui Dragnea au confiscat o institutie publica.

La sfarsitul acestor dezvaluiri, daca nimeni nu se va sesiza din oficiu, voi depune o plangere penala la care voi atasa documentele care mi-au parvenit zilele acestea. Peste 90 de pagini!

Doua precizari necesare:
-toate datele/informatiile/documentele pe care le voi face publice privesc perioada de dupa mandatul meu de la conducerea ANAF, asta pentru a nu fi acuzat ca încalc secretul fiscal;
-pentru a nu-i expune represaliilor gastii semi interlope dragniste pe cei care mi-au furnizat documente, le-am transmis celor dispusi sa o facă sa le depuna intr-un loc public, de unde le-am ridicat, aducatorii ramanand anonimi.

Pe scurt mecanismul este urmatorul:
-se numeste un sef nou la structura de analiza de risc a ANTIFRAUDEI in persoana unei unelte manevrabile, numitul Catoiu;
-acesta falsifica la comanda produsele analizei de risc, inventand pur si simplu riscuri fiscale "majore" care ar impune un control imediat al ANTIFRAUDEI;
-dupa controlul operativ al ANTIFRAUDEI, fie se cauta o "gaselnita" penala, fie se solicita efectuarea unui control fiscal Directiei de Inspectie Fiscala sau "controlul" averilor opozanților lui Dragnea.

Saptamana viitoare, revin cu documente în cazul Rise Project!" a scris Gelu Deaconu pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel