Premierul israelian Netanyahu a amânat ședința comună de Guvern din România

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Veste șoc  pentru Viorica Dăncilă. Premierul israelian Benyamin Netanyahu a amânat sedința de guvern comună care ar fi trebuit să aibă loc în luna august la București, potrivit unui anunț făcut pe Twitter de jurnalistul israelian Attila Somfalvi.
 
Jurnalistul Attila Somfalvi, a vorbit  la Antena 3 despre decizia luată de premierul israelian.  

"Știrea a început să iasă ieri seară aici în Israel. Am primit o primă indicație că premierul israelian Netanyahu a anunțat Guvernul României că acea întâlnire care e plănuită de luni de zile și a fost chiar anunțată aproape în mod official de ministrul israelian al Turismului, care a vizitat România acum câteva săptămâni. Această vizită nu este anulată, ci este amânată. Când am încercat de la sursele mele din Ministerul de Externe israelian, care este condus de fapt de premierul israelian care este și ministrul de Externe, la început mi-au spus că habar nu au, nu au auzit nicio veste și nicio schimbare. Doar după câteva ore bune am primit o confirmare semi-oficială de la Ministerul de Externe israelian", a declarat jurnalistul Attila Somfalvi, duminică seară la Antena 3.

Anunțul a fost pe twitter de jurnalistul israelian Attila Somfalvi, de la Ynet.co.il, cel mai mare site israelian.

Pe data de 8 august 2018, membrii guvernului israelian în frunte cu primul ministru Benyamin Netanyahu urmau să facă o vizită în România, la București urmând a avea loc a treia ședință de guvern comună Israel-România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel