A fost prezentat DOCUMENTUL acuzării DNA. FINAL pentru Tăriceanu?

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Realizatorul TV Mihai Gâdea a prezentat, duminică seara, documentul în baza căruia DNA solicită Senatului încuviințarea urmării penale a lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Mihai Gâdea a prezentat, duminică seara, în premieră națională, documenul acuzării lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Documentul în baza căruia procurorul DNA Marius Bulancea cere Senatului încuviințarea urmării penale a lui Tăriceanu conține mai multe stenograme cu miliardarii Tal Silberstein și Shimon Sheves, arestați în Israel, și pe numele cărora DNA a emis mandate. Cei doi au fost audiați de procurori în calitatea lor de foști consultanți ai lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Documentul nu are cum să nu ne clarifice pentru că în clipa în care DNA-ul, prin domnul procuror-șef Marius Bulancea, cere Parlamentului României un vot pentru a putea începe urmărirea penală iar în acest document se află o serie întreagă de elemente, de fapte, de nume, de date, credem să sunt lucruri cheie. În dosarul care îl vizează pe Călin Popescu Tăriceanu la pagina 21 este, însă, o problemă mare", a afirmat Mihai Gâdea, în emisiunea sa de la Antena 3.

 (w670)

(w670)

El a prefațat emisiunea "Sinteza Zilei" printr-un mesaj pe Facebook:

"E șah-mat la Tăriceanu? Au procurorii proba fatală? Diseară vă prezint, în premieră națională, marea problemă din dosarul președintelui Senatului. Veți avea o concluzie importantă", a scris Mihai Gâdea pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel