Predicția "călătorului în timp" la Cupa Mondială este încă valabilă. Veste proastă pentru Anglia

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Predicția "călătorului în timp" la Cupa Mondială este încă valabilă. Veste proastă pentru Anglia / Foto: Tiktok
Predicția "călătorului în timp" la Cupa Mondială este încă valabilă. Veste proastă pentru Anglia / Foto: Tiktok

Dacă ați avea posibilitatea de a călători în timp, ce ați face? Poate că v-ați urca pe un brontosauro sau ați frauda rezultatele la Lotto. Însă iată ce previziune despre Cupa Mondială a făcut bărbatul devenit celebru pe Tiktok sub denumirea de "călătorul în timp".

Se pare că Tiktoker-ul @worldcuptimetraveller, a călătorit în timp cu câteva săptămâni înainte, a pus un meci de fotbal la televizor, l-a filmat cu telefonul, apoi ar fi trimis imaginile pe rețelele de socializare și a stricat rezultatele Cupei Mondiale 2022 pentru toată lumea.

@worldcuptimetraveller împărtășește de ceva vreme imagini cu scene de meci cu normă întreagă și, datorită victoriei Braziliei în fața Coreei de Sud de luni (5 decembrie), se pare că predicțiile sale pentru finala Cupei Mondiale sunt încă valabile.

 

Urmăriți mai jos videoclipul lui cu predicțiile pentru Cupa Mondială

 

 

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up - worldcup time traveller

 

Luna trecută, @worldcuptimetraveller a împărtășit ceea ce a pretins a fi imagini care arată cine câștigă turneul. Clipul sugera că Brazilia va câștiga titlul și arăta fotbaliști și fani din țara sud-americană sărbătorind victoria masivă.

Alături de filmare, aceștia au scris: "Brazilia tocmai a învins Franța în finala Cupei Mondiale din 2022".

@worldcuptimetraveller a spus că Brazilia va învinge Franța cu 2-1, iar filmarea lor nu a arătat doar jucători brazilieni sărbătorind, ci și pe jucătorul francez Olivier Giroud, care părea nefericit, cu capul plecat.

Scorul Brazilia 2 - Franța 1 a putut fi văzut, de asemenea, în imaginile filmate de @worldcuptimetraveller, la fel ca și grafica cu aspect oficial a Cupei Mondiale.

Clipul a prezis, de asemenea, că Marquinhos și Richarlison vor înscrie goluri pentru Brazilia, iar Griezmann va marca pentru Franța.

Având în vedere că în ultimele zile s-a confirmat că atât Brazilia, cât și Franța au ajuns în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, predicția lui @worldcuptimetraveller s-ar putea adeveri.

 

„Călătorului în timp" a prezis corect rezultatul finalei Euro 2020

 

De asemenea, @worldcuptimetraveller le-a spus urmăritorilor săi că "vă ajută ca anul trecut", cu referire la faptul că a prezis corect rezultatul finalei Euro 2020.

Înaintea finalei, @worldcuptimetraveller - care folosea pe atunci pseudonimul @nsh.official - a prezis că Italia va câștiga finala cu 2-1, ceea ce s-a și întâmplat.

Acestea fiind spuse, o mulțime de oameni sunt încă sceptici în privința predicțiilor lui @worldcuptimetraveller, conform Ladbible.

Răspunzând la postarea utilizatorului de social media despre finala Cupei Mondiale, câteva persoane au subliniat faptul că așa-zisul material video din viitor pare să fie de la golul de celebrare al lui Richarlison.

Cu toate acestea, unii s-au grăbit să sublinieze predicțiile câștigătoare ale "călătorului în timp".

"A nimerit la Euro 2020 btw", a spus unul, în timp ce altul a scris: "Imaginați-vă dacă va nimeri din nou".

Un al treilea a adăugat: "Dacă cei doi chiar joacă în finală... Îmi pun economiile de-o viață pe Brazilia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel