Președintele Parlamentului European, scrisoare către Guvernul Dăncilă protestând față de comportamentul ”inacceptabil” față de Kovesi

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Guvernul Dăncilă sub tirul Parlamentului European. Antonio Tajani, președintele PE, va transmite o scrisoare Guvernului Dăncilă în semn de protest față de ”comportamentul inacceptabil” vizavi de Laura Codruța Kovesi, care a fost pusă sub control judiciar de Secția specială de investigare a magistraților, au declarat pentru G4Media.ro surse europene. Scrisoarea va fi transmisă în numele Parlamentului European.

 Tajani va face, în deschiderea sesiunii plenare a Parlamentului European, o declarație de susținere față de Laura Codruța Kovesi, reafirmând sprijinul PE pentru ca fosta șefă a DNA sp ocupe funcția de procuror-șef al Parchetului European, au mai explicat sursele citate.

”Decizia a fost ca, pe de o parte, președintele Tajani să fie mandatat ca în deschiderea sesiunii plenare să facă o declarație publică prin care să reafirme faptul că dna Kovesi rămâne candidatul PE pentru funcția de procuror-șef european și, pe de alta parte, să fie transmisă o scrisoare din partea Parlamentului European către autoritățile române prin care să se exprime clar că măsurile luate împotriva Laurei Codruța Kovesi sunt inacceptabile”, au explicat sursele citate pentru G4Media.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel