Prăjitura cremoasă cu iaurt și caramel. Rețeta uimitoare, creată doar pentru tine!

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Prăjitura cremoasă cu iaurt și caramel. Rețeta uimitoare, creată doar pentru tine!
Prăjitura cremoasă cu iaurt și caramel. Rețeta uimitoare, creată doar pentru tine!

Ți-e poftă de un desert delicios, dar ai puțin timp de petrecut în bucătărie? Rețeta pentru prăjitura cremoasă cu iaurt și caramel a fost creată doar pentru tine!

În doar 3 minute poți face un desert deosebit! Nu vei avea nevoie nici măcar de un gram de făină, ci doar de patru ingrediente simple.

Ingredientele necesare pentru prepararea acestului desert minunat:

3 iaurturi grecești a câte 125 grame,

6 gălbenușuri de ou,

200 gr cremă de brânză,

370 ml lapte condensat.

Prăjitura cremoasă cu iaurt și caramel. Rețeta uimitoare, creată doar pentru tine! REȚETA PAS CU PAS

 

Iată cum să faci un desert super cremos în doar câteva minute chiar în bucătăria ta. Gustul delicios al acestui desert va uimi pe toată lumea! Aranjăm ingredientele pe masă și începem să gătim.

În primul rând luăm o tava de copt (20 x 20 centimetri) și întindem caramelul lichid, făcut din zahar, pe bază și margini. Odată ce am obținut rezultatul dorit, punem tava deoparte

Încercați și: Prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere. Rapidă, delicioasă și ieftină

Apoi puteți gălbenușurile într-un bol curat și amestecați-le cu un tel. Adăugați laptele condensat și amestecați din nou. Integrați iaurtul, iar ulterior adăugați crema de brânză. La final, transferați amestecul în tavă și acoperiți totul cu o foaie de folie de aluminiu.

Vă sugerăm și: Prăjitură senzațională din șase mere și un iaurt. Fără unt și cu un pumn de făină. Doar 95 de calorii pe felie

Să vedem imediat ce trebuie să facem în continuare ca acest tort excepțional să fie gata. Punem tava în care am turnat amestecul în altă formă mai mare, în care am turnat apă clocotită. Băgam cele două tăvi în cuptor și gătim  la 160 de grade pentru aproximativ 60 de minute.

Vedeți și. Cum sa faci rapid tort cu iaurt și căpșuni, fără coacere. Salvați rețeta! E prăjitura perfectă pentru toate gusturile și toate vârstele!

Odată gata, lăsați prăjitura să se răcească și întoarceți-locu grijă pe un platou plat. Rămâne doar să guști acest deliciu cremos de iaurt și caramel. Întreaga familie și invitații tăi vă va mulțumi. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel