Poveste impresionantă de dragoste, la centrul de vaccinare: A făcut totul pentru a pleca cu soţia la tratament în străinătate

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: RO Vaccinare
sursa foto: RO Vaccinare

Un exemplu de „dragoste până la adânci bătrâneți” este povestit, vineri, de reprezentanții campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, protagoniști fiind Adrian și Gabriela Popa. Cei doi s-au vaccinat la un centru din Capitală pentru ca ea să poată merge în străinătate la tratament.

Povestea de dragoste dintre Adrian și Gabriela Popa este povestită pe contul de Facebook RoVaccinare, fiind un exemplu de urmat. Cei doi s-au vaccinat pentru că ea are nevoie de tratament în străinătate, iar el o va însoți.

„Ne-am hotărât să ne vaccinăm pentru că vrem să ieșim din țară pentru tratamentele soției. Acum 14 ani, soția s-a operat de cancer, tratat prin chimioterapie și radioterapie. După 4 ani au apărut probleme locomotorii, efectele radioterapiei, soția începând treptat să nu mai poată să meargă. De 10 ani stă în scaun cu rotile. Sperăm să ajungem în Italia unde am găsit un tratament, iar condițiile lor de intrare și ședere sunt mai stricte decât la noi. Am găsit condiții foarte bune la Palatul Copiilor și le mulțumim tuturor pentru ajutor”, spune Adrian Poa.

Gabriela își ține soțul strâns de mână și povestește cum radioterapia a afectat-o: „Nu pot să mai merg”, spune ea.

Soții Adrian și Gabriela Popa s-au vaccinat împotriva COVID-19 la Centrul de Vaccinare amenajat la Palatul Național al Copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel