Postare Dana Budeanu. Gabriela Firea s-a ENERVAT la Digi 24: E cumva INTERZIS?

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
FIREA
FIREA

Gabriela Firea s-a enervat în această seară, în direct la Digi 24 după ce moderatorul a întrebat-o de ce a dat share postării Danei Budeanu. 

Vă prezentăm mai jos dialogul care a avut loc în studio: 

Cosmin Prelipceanu: De ce ați share-uit postarea Danei Budeanu? 

Gabriela Firea: Este interzis like-ul sau share-ul pe facebook?! Chiar dumneavoastră militați pentru libera exprimare... pentru diversitate, nu??? 

Cosmin Prelipceanu: Vă asumați?

Gabriela Firea: Este o postare share-uită miercurea trecută care nu a suparat pe nimeni și brusc aseară s-a indignat lumea ca la un semn, deci după șase zile... asta îmi dă de bănuit că a fost o comandă în ceea ce mă privește. Îmi pare rau de ipocrizie... Și eu am copii și citesc cuvintele din afara vocabularului uzual din limba română... Pe mine m-a interesat substanța. 

Iată mai jos postarea Danei Budeanu, care a fost share-uită de Gabriela Firea:

„Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile" a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook, în urmă cu o săptămână.
Citeşte întreaga ştire: Scandal după o postare atribuită Gabrielei Firea, ironică la adresa ONG-ului care construiește din donații un spital. Reprezentanta asociației „Dăruiește viață": „Ce fel de om trebuie să fii să îți bați joc de cauza copiilor bolnavi de cancer?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel