Ponta spune de ce nu vrea Dragnea autostradă pe fonduri UE

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta laudă inițiativa Corinei Crețu de a transmite un nou mesaj către PSD-ALDE pentru a accesa fonduri europene în vederea construirii autostrăzii Iași-Târgu Mureș. Fostul premier spune și de ce n-ar vrea Dragnea să acceseze fonduri europene, ci să construiască în parteneriat public-privat. 

"In continuare Corina Cretu manifesta public disponibilitatea Comisiei Europene de a finanta acea autostrada atat de necesara Moldovei si intregii tari / in continuare Guvernul nu vrea banii europeni pentru ca nu poti sa ii deturnezi nepedepsit si nici nu poti sa dai contractul catre Teldrum!

In 2014 - 2015 am negociat cu reprezentantii Comisiei Europene si am aprobat Master Planul de Transport in care autostrada Iasi - Targu Mures era considerata o prioritate la finantarea din fonduri structurale nerambursabile!

In 2018 Guvernul a anuntat ca NU doreste bani europeni pt acea autostrada si ca o va face in PPP / in plus a dat aviz NEGATIV legii speciale privind autostrada ( deputatii PSD s-au facut de ras votand impotriva in comisiile de specialitate si fiind umiliti de votul tuturor celorlalte Partide)!

E adevarat ca in 2014 era un cu totul alt Guvern si un cu totul alt PSD decat in 2018 - din pacate!" este mesajul lui Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel