Ponta nu mai acceptă pe oricine din PSD: "Am făcut destule compromisuri"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Victor Ponta - Denise-Rifai, "Legile Puterii"
Victor Ponta - Denise-Rifai, "Legile Puterii"

Victor Ponta pare că este gata să tragă linie pentru alţi membri PSD care ar vrea să vină în partidul său. Liderul Pro România dă de înţeles că este mai selectiv cu noii membri şi că a refuzat mai mulţi politicieni care au aderat la formaţiune, după ce a făcut mai multe "compromisuri".

Victor Ponta a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre ce îi ţine pe cei rămaşi în PSD în jurul lui Liviu Dragnea.

"Liviu Dragnea, spre deosebire de alţi lideri, care aveau suporterii lor, domnul Dragnea nu are suporteri, domnul dragnea are oameni pe care îi cumpără cu funcţii. În momentul în care nu mai are funcţii de dat, toţi acei oameni îi întorc spatele. Oameni mai puţin cunoscuţi sau oameni care m-au dezamăgit foarte tare, oameni care au scris scrisori în care au spus că Dragnea nu este bun", a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.

 

Ponta: Am refuzat mai mulţi politicieni care au vrut la Pro România

 

Denise Rifai a precizat apoi că ar fi mai mulţi membri PSD care ar dori să vină în Pro România, în funcţie de rezultatul alegerilor eurparlamentare.

Citeşte şi: DEMISIE din PSD. Un deputat a PLECAT în partidul lui Ponta

"Nu prea mai vreau să îi mai primesc", i-a răspuns Victor Ponta. "Au fost mai mulţi deputaţi care în aceste zile au venit că vor să vină la Pro România. Pe cel de la Argeş, Nicu Gerogescu, am spus că este un băiat tânăr, nu l-am văzut băgat în scandaluri, în necazuri. Altora le-am spus: "Nu vă supăraţi, nu vreau. Ziceţi că nu mai votaţi cu Dragnea dar nu pot să vă iau la Pro România. Nu am nevoie de aşa ceva". Am făcut destule compromisuri, nu mai vreau să fac", a mai declarat Victor Ponta, la "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel