Ponta face publice discuții de pe Whats App. Dăncilă, primită doar 10 minute

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Premierul României, Viorica Dăncilă
Premierul României, Viorica Dăncilă

Victor Ponta spune că în cadrul summit-ului de la Sofia, acolo unde s-a deplasat și premierul Viorica Dăncilă, aceasta a fost primită cu greu, pentru doar 10 minute de premierul Chinei. Totodată, Ponta a făcut publice noi discuții de pe Whats App, de pe grupul de comunicare al PSD

Ponta a publicat mesajul de pe grupul de comunicare al PSD destinat organizațiilor județene. 

"Am asteptat sa treaca intalnirea de la Sofia intre Viorica Dancila ( Premier / Presedinte Executiv al PSD  si Prim Ministrul Republicii Populare Chineze ca sa va arat cu ce se mai ocupa Propaganda lui Dragnea si cum folosesc conturile de Facebook ale organizatiilor judetene PSD ca sa raspandeasca prostii si sa sa spele creierele celor vulnerabili.

In materialele raspandite pe toate conturile PSD se afirma ca "Ponta ( fost Premier si Presedinte al PSD ) este agent chinez" - acesta concluzis se bazeaza pe simplul fapt ca ca am organizat in 2013 la Bucuresti vizita oficiala a Premierului Chinei si Summitul 16+1 intre China si tarile din Europa Centrala si de Sud Est !!! Rusine sa imi fie ca am facut asa ceva. 

Acum Dancila ( Presedinte executiv al PSD si Premier sustinut de PSD) s-a dus la Sofia sa participe la noul Summit 16+1 / daca in 2013 Premierul Li a stat la Bucuresti 4 zile timp in care am avut multiple intalniri bilaterale , conferinte, vizite in teritoriu, declaratii de presa, dineuri comune etc - acum pe Dancila a acceptat cu greu sa o primeasca pentru o discutie de ..... 10 minute!!(...) a scris Victor Ponta pe contul său de socializare. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel