Ponta: Dragnea vrea să-și rezolve problemele penale cu mâna lui Toader

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 

Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea vrea să-și rezolve problemele penale cu mâna lui Tudorel Toader, or el e mult mai deștept decât Teodorovici și Vâlcov și-î fentează.

”Eu nu cred că (moțiunea simplă împotriva lui Toader) o vor vota și PSD-iștii, cred că e un balet din ăsta pentru... o coregrafie între Dragnea și Toader Tudorel. Toader Tudorel e suficient de inteligent ca să nu se pună până peste cap în rahat alături de Dragnea și Vâlcov.

Nu vă luați după trompetele lui Dragnea, că azi zic ceva, mâine altceva. Eu știu sigur că Dragnea e nemulțumit, pentru că el vrea mereu să facă lucrurile cu mâna altuia, în cazul de față cu mâna lui Toader Tudorel. De exemplu, la 114 (OUG 114), acea mineriadă economico-financiară, a făcut-o cu mâna lui Vâlcov. Fondul Suveran, cea mai mare hoție din istoria României de la armata sovietică încoace, o face cu mâna lui Teodorovici.

Dragnea vrea să-și rezolve problemele penale cu mâna lui Toader, or el e mult mai deștept decât Teodorovici și Vâlcov și-l fentează. Așa că sigur că e o situație tensionată între ei”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel